ITO Products - Bacteriëel
 
 
 
BIO STIMULATOR
Versnelt het biologisch evenwicht.Breekt ammonia en nitriet op een natuurlijke manier af. BIO STIMULATOR is essentieel bij het opstarten van uw vijver en/of filter. De levende bacteriën in BIO STIMULATOR versnellen de opstartprocedure en verbeteren filterprestaties.
 
Verkrijgbaar in verpakkingen van: 1 ltr (voor het behandelen van 17.000 ltr water)
  2,5 ltr (voor het behandelen van 42.500 ltr water)
  5 ltr (voor het behandelen van 85.000 ltr water)
POND CLEANER
Versnelt de biologische omzetting van organisch materiaal. POND CLEANER is ideaal voor het reinigen en onderhouden van uw vijver en filter. De bacteriën breken snel en effectief slib af wat zich verzamelt in uw filter en op de bodem van de vijver. De bacteriën in POND CLEANER spelen daarnaast een belangrijke rol in de ontwikkeling van een gezonde bio film in een biologisch filter. Voor het onderhoud van vijver en filter is dit product dus bij uitstek geschikt. POND CLEANER bevat een hoge concentratie heterotrofe bacteriën. Elke milliliter bevat ruim 4.000.000 van deze bacteriën.
 
Verkrijgbaar in verpakkingen van: 1 ltr (voor het behandelen van 10.000 ltr water)
  2,5 ltr (voor het behandelen van 25.000 ltr water)
  5 ltr (voor het behandelen van 50.000 ltr water)
ENZYME BOOSTER
Een probiotica concentraat dat bestaat uit geselecteerde melkzuur bacteriën en enzymen. Dit product ondersteunt de gezondheid van vissen op een natuurlijke manier. Kleine wonden en ontstekingen herstellen binnen enkele dagen en ziekteverwekkers worden op een natuurlijke manier verwijderd. Daarnaast heeft ENZYME BOOSTER een positieve effect op de waterkwaliteit. Bij gebruik in het voer stimuleert ENZYME BOOSTER de vertering waardoor voedingsstoffen beter worden opgenomen.
 
Verkrijgbaar in verpakkingen van: 2,5 ltr (voor het behandelen van 50.000 ltr water)
  5 ltr (voor het behandelen van 100.000 ltr water)